Bedankt voor de steun

Langs deze weg willen wij een ieder bedanken die ons gesteund hebben, via mail en per telefoon, in de moeilijke tijd die we de eerste dagen gehad hebben hier. Het was zeker niet makkelijk. Veel emoties en spanningen. Dan is het heel fijn dat er bemoedigende woorden vanuit Nederland komen. Deze steun hadden we echt hard nodig. We hadden echt besloten te stoppen en terug te reizen naar Nederland. Maar gelukkkig lijkt alles nu beter te gaan.

Groeten vanuit Krakow
Ben, Anita, Pawel en Patryk

Reis 2 Dag 30

Dag 30 Donderdag 11 Oktober 2007

Vandaag een verveeldagje. We zijn naar het grote winkelcentrum in Krakow geweest. Hebben daar nog wat kleren gekocht voor Pawel en Patryk. Anita had last van migraine dus zijn we niet al te lang in het winkelcentrum geweest. Toen in het appartement gegeten. Daarna hebben de kinderen lekker gespeeld en zijn we begin van de avond nog wat boodschappen wezen doen. Na het avondeten sliep Patryk al snel. Pawel was vanavond helemaal uit zijn doen. We merken aan hem dat het hoog tijd wordt dat we naar huis gaan.

1 opmerking:

Anoniem zei

Lieve Pawel. Het valt natuurlijk ook niet mee om daar in het verre Polen te zitten. Maar manneke hou even nog een paar daagjes vol. En dan kun je samen met papa, mama en je broer weer naar huis.
Heel veel succes met de laatste loodjes.
Wendy