Bedankt voor de steun

Langs deze weg willen wij een ieder bedanken die ons gesteund hebben, via mail en per telefoon, in de moeilijke tijd die we de eerste dagen gehad hebben hier. Het was zeker niet makkelijk. Veel emoties en spanningen. Dan is het heel fijn dat er bemoedigende woorden vanuit Nederland komen. Deze steun hadden we echt hard nodig. We hadden echt besloten te stoppen en terug te reizen naar Nederland. Maar gelukkkig lijkt alles nu beter te gaan.

Groeten vanuit Krakow
Ben, Anita, Pawel en Patryk

Reis 2 Dag 33

Dag 33 Zondag 14 Oktober 2007

Vanmorgen kwam Patryk weer later dus hebben we lekker uitgeslapen. Vandaag begonnen met de koffers alvast in te pakken en alvast schoonmaken in het appartement. We weten niet hoe alles morgen loopt dan hebben we dit achter de rug. Begint nu echt te kriebelen hier. We zijn nog even naar de glasbak gewandeld om de laatste lege glazen potten weg te brengen. Het was vandaag zonnig weer. Vanavond vroeg naar bed morgen moeten we vroeg op.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo daar in Polen!

Wat heerlijk dat het einde in zicht is en dat jullie snel weer naar Nederland mogen! Ik heb jullie dagboek met plezier gelezen. Het leeft voor ons natuurlijk ook helemaal. Ik wens jullie bij deze een hele goede terugreis en alvast WELKOM PATRYK in Nederland!

Groetjes, Noortje

Ps: Bedankt voor jullie berichtje aan ons.

Anoniem zei

Hallo Fam.
We gaan er van uit dat jullie al terug zijn in Nederland. We hopen te lezen hoe de laatste dagen zijn gegaan. En of alles toch goed is verlopen.
Heel veel liefs toegewenst door Fam. St.