Bedankt voor de steun

Langs deze weg willen wij een ieder bedanken die ons gesteund hebben, via mail en per telefoon, in de moeilijke tijd die we de eerste dagen gehad hebben hier. Het was zeker niet makkelijk. Veel emoties en spanningen. Dan is het heel fijn dat er bemoedigende woorden vanuit Nederland komen. Deze steun hadden we echt hard nodig. We hadden echt besloten te stoppen en terug te reizen naar Nederland. Maar gelukkkig lijkt alles nu beter te gaan.

Groeten vanuit Krakow
Ben, Anita, Pawel en Patryk

Dag 1

Dag 1 Dinsdag 31 juli 2007

We hadden maandagavond de auto al ingepakt en in de garage gezet zodat we in de nacht gelijk konden vertrekken. Om 04:10 uur vertrokken we bepakt en bezakt richting Polen.

De reis verliep goed. We zijn een paar keer kort gestopt. Om 11:05 uur passeerde we de Duits-Poolse grens. Het was niet druk we hadden maar een paar auto’s voor ons bij de grenscontrole. Eerste 70 kilometer van de snelweg is slecht wegdek daarna goed en kan je goed doorrijden. Om 15:40 uur reden we Krakow binnen en om 16:10 uur stonden we voor het appartementencomplex. Dit is langs een drukke straat in het centrum. We moesten de auto even op de stoep zetten. Bagage die we nodig hebben uitgeladen en naar het appartement gebracht op de tweede verdieping. Daarna de auto naar een bewaakte parkeerplaats gebracht.

De boel uitgepakt en toen kwamen Marian, Hans, Adrian en Kasia langs. We hebben ergens vlakbij het hotel gegeten met zijn allen. Lekker goedkoop en het smaakte heerlijk. Daarna gingen we weer naar het appartement. Grazyna nog even gebeld. Zij vertelde dat ze woensdag pas rond 20:00 uur in Krakow kon zijn en we rond 20:45 uur konden afspreken. Dan toch maar in ons appartement daar Pawel dan nog moeilijk naar de familie Ronda kan gezien de tijd. Ook weten we nu het tijdstip donderdag. We worden donderdagmorgen om 09:00 uur in het kindertehuis verwacht. Daar komen ook de mensen van de adoptiecommissie. Spannend nog even en dan gaan we Patryk eindelijk zien.

We waren moe van de reis en lagen daarom al vroeg in bed. Pawel heeft deze dag voortreffelijk volgehouden al merkte je bij het eten dat hij zeer vermoeid was.

Geen opmerkingen: