Bedankt voor de steun

Langs deze weg willen wij een ieder bedanken die ons gesteund hebben, via mail en per telefoon, in de moeilijke tijd die we de eerste dagen gehad hebben hier. Het was zeker niet makkelijk. Veel emoties en spanningen. Dan is het heel fijn dat er bemoedigende woorden vanuit Nederland komen. Deze steun hadden we echt hard nodig. We hadden echt besloten te stoppen en terug te reizen naar Nederland. Maar gelukkkig lijkt alles nu beter te gaan.

Groeten vanuit Krakow
Ben, Anita, Pawel en Patryk

Dag 5

Dag 5 Zaterdag 4 augustus 2007

Vanmorgen lekker uitgeslapen en rustig aan gedaan. Wel vreemd dat we vandaag niet naar Patryk meer konden. Om 11:15 uur zijn we naar een dierentuin in Krakow gereden. Daar hadden we afgesproken met onze vrienden. Was een leuke dierentuin. De kinderen vonden het prachtig vooral het springkussen en uiteraard de speeltuin viel in de smaak. Om 16:00 uur zijn we weg gegaan. Op zoek naar een restaurant. Maar eerst moesten we tanken want de tank was al bijna leeg. Uiteindelijk kwamen we in het centrum terecht. In een leuk restaurant hebben we heerlijk gegeten. Aardappels daar hadden we zin in. Pawel had ook heerlijk gegeten. Daarna zijn we terug gegaan naar het appartement en onze vrienden terug naar het hotel. Morgen vroeg gaan we naar hun toe zodat Pawel daar even lekker kan zwemmen en wij rustig op het terras koffie kunnen drinken. Vanavond lekker geluierd. Nog 2 nachten en dan weer terug naar Nederland.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Fam. Janssen.
We zijn net terug van ons kleine rootsreisje met onze jongens uit Bydgoszcz.
Nu jullie toch in Polen zijn, vraag naar foto"s van Patrick als hij al langere tijd in het kindertehuis verblijft.Wij hebben afgelopen week waardevolle foto"s van onze jongens, zelfs BABY-foto"s van een kinderverzorgster gekregen die hun 4 jaar verzorgd heeft. Ze had die prive gemaakt omdat ze zo"n lange band had met hun.Tijdens ons bezoek aan het kindertehuis kwam haar man de foto"s brengen en we mogen ze thuis na laten maken en dan weer terug sturen. Vraag er dus nu naar je hebt nu de tijd en als je geluk hebt ben je ook een gelukkige moeder die nu haar kind voor het eerst als baby ziet!!!

Succes,
Wilma Wagemans.