Bedankt voor de steun

Langs deze weg willen wij een ieder bedanken die ons gesteund hebben, via mail en per telefoon, in de moeilijke tijd die we de eerste dagen gehad hebben hier. Het was zeker niet makkelijk. Veel emoties en spanningen. Dan is het heel fijn dat er bemoedigende woorden vanuit Nederland komen. Deze steun hadden we echt hard nodig. We hadden echt besloten te stoppen en terug te reizen naar Nederland. Maar gelukkkig lijkt alles nu beter te gaan.

Groeten vanuit Krakow
Ben, Anita, Pawel en Patryk

Dag 2

Dag 2 Woensdag 1 augustus 2007

We hebben vannacht heerlijk geslapen. We waren vanmorgen om 8:30 uur op. Lekker rustig aan gedaan. Ontbeten, gedoucht en aangekleed. Tja toen was het pas half elf en besefte we dat het een lange dag zou worden. Familie Ronda gebeld. Zij wisten een mooi meer waar je lekker kon lopen en waar de kinderen heerlijk konden spelen. Wij naar de auto en daar heen gereden. Was ongeveer 12 kilometer. We hebben daar lekker gewandeld en de kinderen hebben zich goed vermaakt in de speeltuin terwijl wij lekker geluierd hebben op het terras. In de middag soep gegeten daar welke heerlijk smaakte. Om half 4 zijn we terug gereden. We zijn met zijn allen nog even naar een winkelcentrum geweest. Daarna zijn we terug gegaan naar het appartement om te gaan eten. We wilden om 20:00 uur klaar zijn voordat Grazyna kwam. We hebben in ons appartement gegeten. Daarna even geluierd. Ondertussen kwam men in ons appartement internet aansluiten. Heel handig dus. Op 20:15 uur belde Grazyna aan. Was een heel leuk weerzien. Kregen veel informatie over alles. Grazyna ging om 22:00 uur weg. Morgenvroeg om 8:30 uur zal Grazyna hier met de taxi staan en gaan we naar Patryk toe. Gelukkig hoeft Ben niet in het pak. Wel nette kleding. Pawel gaat morgen lekker zwemmen met de familie Ronda. Nou zo proberen lekker te gaan slapen maar of dat lukt?

1 opmerking:

Thijssen zei

Hallo BAPP's!

vanaf de Boekdrukkersveste 12 volgen wij jullie spannende verhalen uit Polen. Wij laten ons verassen en wensen jullie veel succes!

Groetjes Bas, Annet, Maxime en Daniel