Bedankt voor de steun

Langs deze weg willen wij een ieder bedanken die ons gesteund hebben, via mail en per telefoon, in de moeilijke tijd die we de eerste dagen gehad hebben hier. Het was zeker niet makkelijk. Veel emoties en spanningen. Dan is het heel fijn dat er bemoedigende woorden vanuit Nederland komen. Deze steun hadden we echt hard nodig. We hadden echt besloten te stoppen en terug te reizen naar Nederland. Maar gelukkkig lijkt alles nu beter te gaan.

Groeten vanuit Krakow
Ben, Anita, Pawel en Patryk

Reis 2 Dag 10

Dag 10 Vrijdag 21 September 2007

Patryk heeft afgelopen nacht wederom goed geslapen. Hij was wel al vroeg wakker maar ging wel weer makkelijk slapen. Om half 7 uiteindelijk opgestaan. Deze ochtend lekker rustig aan gedaan. Pawel en Patryk hebben lekker geravot en gespeeld. We zijn een klein stukje wezen wandelen aan het eind van de ochtend. We hebben in de middag warm gegeten. Daarna weer lekker gerelaxt. Aan het eind van de middag even naar Carrefour geweest. Toch een fijnere winkel dan Tesco. Hier hebben we een jas gekocht voor Patryk en ook een zitverkleiner gekocht voor Patryk daar hij als hij op toilet gaat zitten bijna door het toilet zakt. Beide jongens een autootje cadeau gegeven. Een Monster Jam. Nou dit viel in goede aarde bij beide heren. Dolle pret thuis met de auto’s. Door alles hebben we laat gegeten. Na het eten was Patryk erg moe en liep al zelf naar de slaapkamer om zijn pyjama te pakken. Hem snel gedoucht een verhaaltje gelezen en toen naar bed gebracht. Nou hij jammerde heel even maar dit was al heel snel over en viel in diepe slaap. Pawel heeft vandaag gelukkig geen koorts gehad wel wat uitslag in het halsgebied. Paar keer ingesmeerd met vaseline en het is nu bijna weg. Nou kortom een leuke dag. Morgen gaan we naar de vuurspuwende draak. Hier wil Pawel graag heen. Is daar met HMAK ook heen geweest de eerste reis toen hij niet meekon naar Patryk. Heeft dus wel indruk gemaakt.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi,BAPP.
Vannacht jullie reisverslag gelezen.Wat een toestanden.
Hopelijk blijft het nu wat rustiger en kunnen jullie elkaar beter leren kennen zodat het toch een mooie tijd wordt.

Groeten,Jacqueline.

Anoniem zei

hallo allemaal,
wat fijn om te lezen dat het goed gaat, dat zal voor jullie ook een opluchting zijn.
op school vertel ik regelmatig wat jullie allemaal overkomt, de kinderen in de klas hebben het vaak over Pawel, we hadden een leuk spel over brieven en steeds ging de brief naar Polen voor Pawel. ik wens jullie nog veel goeds samen groetjes juf Mariel

Anoniem zei

Hallo familie Jansen,
Wat kunnen er toch suffe regels worden verzonnen. Bij onze procedure wilden ze hetzelfde, maar dat werd gelukkig na 1 dag al veranderd. De kids waren ook zo verstuur toen we ze terug moesten brengen. Zoveel onduidelijkheid.
We hopen dat jullie tijd in Polen verder soepel zal verlopen. Geniet van elkaar, Marijke (polenlijst)