Bedankt voor de steun

Langs deze weg willen wij een ieder bedanken die ons gesteund hebben, via mail en per telefoon, in de moeilijke tijd die we de eerste dagen gehad hebben hier. Het was zeker niet makkelijk. Veel emoties en spanningen. Dan is het heel fijn dat er bemoedigende woorden vanuit Nederland komen. Deze steun hadden we echt hard nodig. We hadden echt besloten te stoppen en terug te reizen naar Nederland. Maar gelukkkig lijkt alles nu beter te gaan.

Groeten vanuit Krakow
Ben, Anita, Pawel en Patryk

Reis 2 Dag 13

Dag 13 Maandag 24 September 2007

Vanmorgen om 7 uur opgestaan. Ontbeten en ons voorbereid op het gesprek met Beata van de adoptiecommissie. Zij was er iets voor tienen. Stelde in onze ogen niet zo veel voor. Om half 11 vertrok ze weer en donderdag komt ze nog een keer. Ze leek in ieder geval tevreden. Ze vond in ieder geval wel dat we nu een stuk beter woonde dan in het kindertehuis. Zij had toen wij in het appartement in het kindertehuis waren voor het eerst de ruimte gezien en we denken dat het haar ook wel tegenviel. Hoewel ze dit niet gezegd heeft. Na het middageten hebben de boys lekker gespeeld. We zijn nog een stuk wezen wandelen langs de Wisla (rivier). Het was vandaag nog zeer zonnig en warm hier.Na het avondeten was Patryk erg moe. Eerst hem naar bed gebracht. Hij sliep snel. Samen met Pawel wat gelezen en tijd voor hem alleen. Daar geniet hij wel van. Ook Pawel sliep vrij snel.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo Anita en Ben,

Ik hoop dat het jullie het nu wat meer naar jullie zin krijgen en het liefst ook een voorspoedige procedure! Moeilijk, al die bemoeienis uit het kinderhuis, wij hadden het ook destijds, alleen was Krystian toen nog een baby en mocht hij wel bij ons blijven...
Ik kan me voorstellen dat het moeilijk is voor Pawel, tegelijkertijd is dat ook een goed teken, dat hij het thuis en bij jullie zo goed heeft! Sterkte met de verdere procedure in Polen, nog drie weken tot aan de rechtzaak en wie weet daarna snel naar huis!

Groetjes, Ron, Sandra en Krystian van Zijl