Bedankt voor de steun

Langs deze weg willen wij een ieder bedanken die ons gesteund hebben, via mail en per telefoon, in de moeilijke tijd die we de eerste dagen gehad hebben hier. Het was zeker niet makkelijk. Veel emoties en spanningen. Dan is het heel fijn dat er bemoedigende woorden vanuit Nederland komen. Deze steun hadden we echt hard nodig. We hadden echt besloten te stoppen en terug te reizen naar Nederland. Maar gelukkkig lijkt alles nu beter te gaan.

Groeten vanuit Krakow
Ben, Anita, Pawel en Patryk

Reis 2 Dag 9

Dag 9 Donderdag 20 September 2007

Patryk heeft de hele nacht doorgeslapen. Hij werd om 7 uur vanochtend wakker. Staat dan gelijk op en trok zijn pyjama uit. We waren erg verbaasd dat hij zo goed geslapen had. We hebben samen ontbeten en lekker geluierd. Heerlijk het gevoel even niets te moeten maar alle tijd voor elkaar te hebben. We zijn naar de Tesco geweest om boodschappen te doen. Duurde wel lang omdat we veel moesten zoeken. Vooral ook omdat Patryk vanwege zijn koemelkallergie niet alles mag hebben. Patryk en Pawel hielden het goed vol. Toen we thuis kwamen de boodschappen uitgepakt. Patryk volop aan het meehelpen. Was wel lachen wilde van alles in de koelkast zetten zo ook de kruiden. Toen hebben we gegeten en daarna hebben Pawel en Patryk samen gespeeld en geravot op Pappa’s bed. Gelukkig voelt Pawel zich een stuk beter. Hij heeft vandaag geen koorts meer gehad. Vanavond hebben we Broccoli gegeten. Dit vond Patryk niet zo lekker maar de appelmoes mjammie die ging er wel in. Pawel lust juist wel weer heel graag Broccoli. Patryk eet echt goed geniet ook echt van het eten. Na het eten eerst Patryk gedoucht. Geniet ook van het douchen. Nog even opgezeten en toen op de DVD speler een sprookje in het Pools gezien. Toen was het tijd om te gaan slapen. Nou het was wel even huilen en krijsen maar al veel minder heftig dan gisteravond. Uiteindelijk viel hij in diepe slaap. Pappa bleef erbij en ondertussen heeft Mamma Pawel naar bed gebracht. Uiteraard moest Pawel een paar keer naar zijn broertje kijken. Patryk heeft vandaag een Nederlands woord erbij geleerd. Tja, je zou dit niet verwachten maar hij kan afzuigkap zeggen. We waren aan het koken en vroeg wat voor lawaai dat was. Het was de afzuigkap. Nou deze dag is erg goed gegaan. Hopelijk morgen ook.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi, heerlijk om te lezen. Grappig, dat hij het woord afzuigkap nu kent. Dan zou je dus kunnen bedenken dat taal geen probleem is voor hem. Echt fijn!!
Geniet verder van elkaar.
Liefs, HMAK