Bedankt voor de steun

Langs deze weg willen wij een ieder bedanken die ons gesteund hebben, via mail en per telefoon, in de moeilijke tijd die we de eerste dagen gehad hebben hier. Het was zeker niet makkelijk. Veel emoties en spanningen. Dan is het heel fijn dat er bemoedigende woorden vanuit Nederland komen. Deze steun hadden we echt hard nodig. We hadden echt besloten te stoppen en terug te reizen naar Nederland. Maar gelukkkig lijkt alles nu beter te gaan.

Groeten vanuit Krakow
Ben, Anita, Pawel en Patryk

Reis 2 Dag 18

Dag 18 Zaterdag 29 September 2007

Het was heerlijk weer hier vandaag. Zonnig, warm zo’n 22 graden. Vanmorgen zijn we naar een Real geweest in Krakow. Een heel mooi vrij nieuw winkelcentrum en Real een voor ons bekende winkel uit Rybnik. Hier de boodschappen gedaan voor het weekend en nog 2 broeken gekocht voor Patryk. Vanmiddag lekker rustig aan gedaan. De mannen van Mams hebben lekker gestoeid op de bank. Dolle pret dus. Met eten gaat het altijd goed. Als Patryk eten ziet dan gaat hij al ervoor zitten. Patryk schrokt erg met eten deed die al in het kindertehuis. Propt zijn mond vol. Hier moeten we dus echt volle aandacht aangeven maar gelukkig begrijpt hij dat we dat schrokken niet willen. Gaat al steeds beter. Vanavond met het naar bed gaan was het even heftig en crisis. Maar ook daar zijn we goed doorheen gekomen. De boys slapen nu beide. Morgen gaan we weer naar Wawel op verzoek van Pawel (goh rijmen gaat zo vanzelf).

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo allemaal,

Bij ons is het nu echt herfst aan het worden.De blaadjes vallen en we hebben een hele tafel vol met kastanjes en bolsters. Morgen gaan we naar het openluchtmuseum met de klas,daar is van alles te doen.
We maken wel een foto dan kan Pawel een beetje meekijken. Ik lees met plezier en belangstelling jullie verhalen, ik heb bewondering voor het geduld en doorzettingsvermogen van elk van jullie.

groetjes juf Mariel