Bedankt voor de steun

Langs deze weg willen wij een ieder bedanken die ons gesteund hebben, via mail en per telefoon, in de moeilijke tijd die we de eerste dagen gehad hebben hier. Het was zeker niet makkelijk. Veel emoties en spanningen. Dan is het heel fijn dat er bemoedigende woorden vanuit Nederland komen. Deze steun hadden we echt hard nodig. We hadden echt besloten te stoppen en terug te reizen naar Nederland. Maar gelukkkig lijkt alles nu beter te gaan.

Groeten vanuit Krakow
Ben, Anita, Pawel en Patryk

Reis 2 Dag 3

Dag 3 Vrijdag 14 September 2007

Vandaag zijn we vroeg opgestaan. De auto weer ingepakt. Om kwart voor 8 naar Helena gereden om de sleutel van het huis terug te brengen. Om 8:00 vertrokken we richting Krakow. De drukte op de weg viel mee. De zon scheen, heldere lucht dus dat beloofde wat die dag. Onderweg ergens gestopt om koffie te drinken en nog wat te eten. Laatste stuk was erg druk. We kwamen om 11:00 uur aan bij het kindertehuis. Hier eerst de auto uitgeladen. We kwamen in ons appartement en zagen dat we de keuken en badkamer moesten delen. Dit was tijdens de kennismakingsreis niet gezegd. We zouden de ruimte voor ons alleen hebben. Na wat telefoontjes te hebben gepleegd werd er wat veranderd en hadden we de ruimte toch alleen voor ons zelf. Geen leuke start maar ja je moet toch het beste van maken. Nadat we zover waren konden we volop onze aandacht geven aan Patryk. Pawel en Patryk konden het weer goed vinden. Volop gespeeld in de speeltuin samen. De directrice van de adoptiecommissie was er de hele middag bij. Maandag zal zij er weer bijkomen. In de middag hebben we warm gegeten in het kindertehuis. Patryk at samen met de kinderen in de groep. Om 17:45 uur heeft Mamma Patryk in bad gedaan. Pawel mocht meehelpen. Dit vond hij erg leuk. Daarna was het voor die dag afscheid nemen. Morgenvroeg komt Patryk weer naar ons. Alleen met eten en drinken gaat hij nog naar zijn groep evenals met slapen. Pawel was in de avond erg moe. Hij sliep lekker snel. Wij zijn later naar bed gegaan.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo allemaal,

Ik heb jullie verslag gelezen, het lijkt wel 1 groot avontuur. Heerlijk dat het goed gaat, wij denken veel an jullie en Pawel wordt elke dag welk even genoemd. De kinderen weten heel goed waarom jullie naar Polen zijn. Morgen zal ik de groep laten weten dat er bericht is vanuit Polen. Nog veel plezier met jullie jongens en veel groetjes van juf mariel